Yandex Metrica

Üç Kuruş dizisinden bomba haber! Sürpriz bir isim daha katıldı

Üç Kuruş dizisinden bomba haber! Sürpriz bir isim daha katıldı

Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünü üstlendiği Üç Kuruş dizisinin kadrosuna güçlü bir isim dahil oldu. Zafer Algöz dizide bir mafya liderini oynayacak.

Sinema / Dizi

07.03.2024, 12:35

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen diziyle ilgili heyecan verici bir gelişme yaşandı. Üç Kuruş'un kadrosuna Zafer Algöz dahil oldu. Usta oyuncu, Nesrin Cavadzade'nin canlandıracağı Bahar'ın babası Nezih'e hayat verecek.

Çukur'un ardından duyurulan Üç Kuruş dizisi, kendine has karakterlere sahip bir roman mahallesi olan Çıngıraklı'da geçiyor. Mahallenin koruyucusu Kartal ve Organize Büro'nun gözü kara komiseri Efe arasındaki kovalamaca, bir cinayet vakasının ardından ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar, Kartal ve Efe'yi beklenmedik bir isimle karşılaştırır. Dizide art arda nefes kesen sahneler ekrana gelecek.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI

Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç üstleniyor. Kadroda ayrıca Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğlulları, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nursel Köse, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Melissa Yıldırımer, Damla Makar, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Süreyya Kilimci, Burak Altay, Alişan Uğur, Asena Girişken, Muttalip Müjdeci, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engöz, Ömer Çobanoğlu, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit gibi isimler de yer alıyor.

Dizide Nesrin Cavadzade bir mafya liderinin kızı olan Bahar'a hayat verecek. Bahar'ın babası Nezih'i kimin canlandıracağı merak konusuydu. Çok sayıda isimle görüşülmesinin ardından Zafer Algöz ile anlaşıldı. Cavadzade ve Algöz Üç Kuruş'ta baba kız rolünü oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading