Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! Meğer Scarlett Johansson'ın...

Üç Kız Kardeş'in Dönüş'ü Almila Ada hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! Meğer Scarlett Johansson'ın...

İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş eserinden uyarlanan dizi Salı akşamlarına damgasını vuruyor. İlgiyle izlenen dizide Dönüş karakteri dikkat çekiyor. Dönüş'ü canlandıran Almila Ada ile ilgili herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:01

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve yazarın aynı zamanda başrolde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi, adından söz ettirmeyi başardı. Hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Dönüş karakteri merak konusu oldu. Oyuncunun hayatı araştırılırken, seyircileri şaşırtan gerçek de ortaya çıktı.

SCARLETT JOHANSSON'IN GENÇLİĞİNİ CANLANDIRDI

1994 yılında dünyaya gelen Almila Ada, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Londra'da yüksek lisans yapan oyuncu, birçok dergi için kamera karşısına geçti. Oyuncu, Londra'da bir metro durağındayken bir cast direktörü tarafından keşfedildi.

Güzel oyuncunun Avengers serisinin bir filminde Scarlett Johansson'ın küçüklüğünü oynadığı öğrenildi.

Oyuncu yaptığı bir röportajda o anları şöyle anlattı:

"Londra’da moda haftası sırasında metroda bir cast direktörü kartını verdi. Ardından 'Yenilmezler' filminin iki sahnesinin çekimi için bizim okula geldiler. Scarlett Johansson’ın gençliğinde bale yaptığı sahne için balerin aranıyordu. Bizi dans ederken gördüler. Seçmelere çağrıldım ve seçildim. Flashback sahnesiydi, dört kızla oynadık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading