Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş 13. bölümden fragman yayınlandı! Somer Türkan'dan vazgeçmiyor 'Her sevda bir veda'

Üç Kız Kardeş 13. bölümden fragman yayınlandı! Somer Türkan'dan vazgeçmiyor 'Her sevda bir veda'

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş'in 13. bölümünden fragman yayınlandı. Fragmanda boşanma davasının duruşmasında Somer'in 'Boşanmak istemiyorum' dediği görüldü. Türkan ise kendisine destek olmayan annesine tepki gösterdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:16

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi her salı akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Berker Güven'in yer aldığı Üç Kız Kardeş, milyonları ekran başına kilitliyor. Sevilen dizi, her hafta yeni bölümüyle reyting rekorları kırıyor. Üç Kız Kardeş 13. bölümden fragman yayınlandı. 

Fragmanda Somer ve Türkan boşanma davalarının duruşmasında karşı karşıya geliyor. Türkan boşanmak istediğini söylerken, Somer "Ben boşanmak istemiyorum" diyor.

Boşanmak istediği için Türkan'a tepki gösteren Nesrin, "Yeter bu yaptığın. Ne değiştirdi seni böyle. Somer'in ilgisi mi, sahip oldukların mı?" diye çıkışıyor. Türkan ise "Anne olarak arkamda dağ gibi dursaydın şu anda bunları yaşamıyorduk" sözleriyle karşılık veriyor. Diğer yandan Türkan'ın, kendisine "Ayrılmayacağız, bitmeyecek bu evlilik" diyen Somer'e "İstemiyorum seni" dediği duyuluyor. 

Rüçhan ise Türkan'ı bir daha gelini olarak kabul etmeyeceğini söylüyor. Fragmanın sonunda ise Somer'in Türkan'a yeni bir başlangıç teklif ettiği görülüyor.

Üç Kız Kardeş 13. bölüm, 24 Mayıs Salı akşamı Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading