Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş 12. bölümden 2. fragman yayınlandı! Somer Türkan'a aşık oldu, Türkan boşanmakta kararlı! 'Artık çok geç'

Üç Kız Kardeş 12. bölümden 2. fragman yayınlandı! Somer Türkan'a aşık oldu, Türkan boşanmakta kararlı! 'Artık çok geç'

Üç Kız Kardeş'in 12. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Fragmanda Somer'in Türkan'a kendisini affettirmeye çalıştığı ancak Türkan'ın boşanmakta kararlı olduğu görüldü. Rüçhan'ın ise "Gitmesi gereken gider, kalan kalır" sözleri dikkat çekti.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:15

Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Özgü Kaya, İclal Aydın, Reha Özcan ve Berker Güven'in yer aldığı dizi, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen dizi, her bölümüyle reytinglerin zirvesinde yer almayı başarıyor. Dizinin 12. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Fragmanda Somer'in pişman olduğu ve Türkan'a kendisini affettirmeye çalıştığı görüldü. Türkan'ın ise teknede Somer'e "Artık çok geç. İlk gecemizde senin başlattığın oyunu ben bitirdim." demesi dikkat çekti.  Somer Türkan'a aşık olurken, Türkan'ın evden gitmesini hazmedemeyen Rüçhan'ın "Gitmesi gereken gider, kalan kalır" dediği duyuluyor. 

Türkan'dan vazgeçmeyen Somer ise "Uzun zamandır korkup kaçtığım şeylerle yüzleşmeye başladım. Asla dememeyi öğrendim" diyor.

Üç Kız Kardeş 12. bölüm, 17 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading