Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç Kız Kardeş 10. bölümden 2. fragman: Mine'nin bebeği Somer'den değil! 'Ben artık yolumu kaybettim'

Üç Kız Kardeş 10. bölümden 2. fragman: Mine'nin bebeği Somer'den değil! 'Ben artık yolumu kaybettim'

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 10. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Rüçhan Somer'e bebeğin ondan olmadığını söylüyor. Ne yapacağını bilemeyen Somer ise evlilikle ilgili kararı Türkan'a bırakıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:10

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamları evlerimize konuk oluyor. Kısa süre içinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi isimlerin yer aldığı dizinin 10. bölümü 26 Nisan'da izleyici karşısına çıkacak. Üç Kız Kardeş 10. bölümden yeni bir fragman yayınlandı.

Fragmanda Türkan'ın Rüçhan'a "Ben ne yapamadığımı anladım. Gerçek bir Türkan olarak davranamadım." diyerek çıkıştığı görülüyor. 

Diğer yandan fragmana Rüçhan'ın Somer'e "O çocuk Nihat'ın" diyerek bebeğin ondan olmadığını söylemesi damgasını vuruyor. Mine'den ayrılan Somer, Türkan'a "Ben artık gerçekten yolumu kaybettim o yüzden bu evliliğe, bize ne olacağına sen karar ver" diyor.

Üç Kız Kardeş 10. bölüm, 26 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading