Yandex Metrica

TV8 ile kriz çıkmıştı... Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk'un yayınlanacağı kanal belli oldu!

TV8 ile kriz çıkmıştı... Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk'un yayınlanacağı kanal belli oldu!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Çağatay Ulusoy, TV8'de yayınlanacak Süslü Korkuluk ile ekrana gelmeye hazırlanıyordu. Ancak yapım şirketi ve kanal arasındaki anlaşmazlık nedeniyle dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğe düştü.

Sinema / Dizi

14.02.2024, 18:50

Son olarak Hakan Muhafız, Kağıttan Hayatlar, Yeşilçam gibi dijital projelerde yer alan Çağatay Ulusoy, televizyon ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyordu. TV8'de yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisinin oldukça iddialı olması bekleniyordu.

Ulusoy'a eşlik etmesi için de Maraşlı'daki Mahur rolüyle adından söz ettiren Alina Boz ile anlaşma sağlanmıştı. Hatta diziden ilk tanıtım fragmanı da geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı.

Ancak dizinin yapımcısı OGM Pictures'ın ortakları Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun, kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile anlaşmazlık yaşadığı bu nedenle Süslü Korkuluk için yeni bir kanal arayışına girildiği öğrenildi.

Televizyongazetesi'nin haberine göre, Süslü Korkuluk dizisi televizyon ekranında değil Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus'ta yayınlanacak. Platformun dizinin yayın haklarını satın aldığı söyleniyor. Ancak durum henüz netlik kazanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading