Yandex Metrica
SON DAKİKA
TRT1'in yeni dizisi Balkan Ninnisi'nden heyecanlandıran fragman! 'İkinci Elveda Rumeli devri'

TRT1'in yeni dizisi Balkan Ninnisi'nden heyecanlandıran fragman! 'İkinci Elveda Rumeli devri'

Kurtlar Vadisi'ne imza atan Doğan Ümit Karaca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Balkan Ninnisi dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Çekimleri Üsküp'te yapılan dizinin başrollerinde Emre Bay ve Merih Öztürk yer alıyor.

Sinema / Dizi

16.03.2024, 11:31

TRT1, yaz sezonu için hazırladığı iddialı projelerinden Balkan Ninnisi'ni izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Merih Öztürk, Hakan Boyav gibi isimleri bir araya getiren Balkan Ninnisi'nden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 

Dizi, Üsküp'te farklı milletlerden olan iki gencin sevdaları uğruna verdikleri mücadelenin hikayesini ekrana getirecek. Önceden hayatları kesişen ve tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirlerini çok seven iki gencin yaşamlarını konu alacak.

Balkan Ninnisi'nin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Merih Öztürk, Emre Bey, Hakan Boyav, Suzan Akbelge, Gözde Çığacı, Can Kolukısa, Sarp Bozkurt, Süleyman Kara, Deniz Gürkan, Emine Halil, Erman Saban, Kaan Turgut, Bedija Begovska, Elyesa Kaso gibi isimler yer alıyor. 

Balkan Ninnisi, yakında TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading