Yandex Metrica

TRT1'den etkileyici bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı'ndan ilk fragman geldi! 'Susmuş kadınların sesi olacak'

TRT1'den etkileyici bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı'ndan ilk fragman geldi! 'Susmuş kadınların sesi olacak'

TRT1'de ekrana gelecek olan Yürek Çıkmazı dizisinden merakla beklenen fragman yayınlandı. Başrollerinde usta isimlerin yer aldığı dizi "Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak" sloganıyla tanıtıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:57

Başrollerinde Alp Navruz, Ayça Bingöl, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldıpı Yürek Çıkmazı dizisi merakla bekleniyordu. Yayın hayatına başlamaya hazırlanan diziden etkileyici bir fragman yayınlandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

"BİLSENİZ ÖLMEM NE UZUN SÜRDÜ"

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bilseniz ölmem ne uzun sürdü... Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak yeni dizimiz 'Yürek Çıkmazı' yakında TRT 1ekranlarında sizlerle buluşacak" ifadelerini kullandı.

Dizi, kadına şiddet ve alkolizmin yol açtığı sorunları konu alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Cemal Toktaş, Rozet Hubeş, Özlem Ulukan, Timur Ölkebaş, Bihter Dinçel, Erhan Alpay, Güler Ökten, Alp Akar, Aydan Şener, Dilara Aksüyek gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı Gold Film imzalı dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading