Yandex Metrica

TRT1'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor!

TRT1'den çok konuşulacak bir dizi daha geliyor!

TRT1 yeni sezonda iddialı oyuncu kadrosuna sahip Barbaroslar dizisini ekranlara getirecek. Dizinin perşembe akşamları ekrana geleceği konuşuluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Şimdiye kadar Payitaht Abdülhamit, Diriliş Ertuğrul, Uyanış Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi beğenilen dizilere imza atan TRT1, yine iddialı bir diziyi izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını konu alan Barbaroslar dizisi heyecanla bekleniyor. Dizi, Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'yi bir araya getiriyor.

Çekimlerine başlanan Barbaroslar için titiz bir prodüksiyon çalışması yürütülüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Barbaroslar perşembe günleri yayınlanacak. Ekim ayında ilk bölümüyle ekrana geleceği düşünülüyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BARBAROSLAR OYUNCU KADROSU

Barbaroslar'ın oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yanı sıra Yetkin Dikinciler, Yiğit Özşener, İsmail Filiz, Pelin Akil, Caner Topçu, Melis Babadağ, Batuhan Bayar, Gülcan Arslan ve Miraç Sözer yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading