Yandex Metrica

TRT1 Barbaroslar dizisinde her şeyi değiştirecek karar

TRT1 Barbaroslar dizisinde her şeyi değiştirecek karar

İlk 3 bölümüyle adından söz ettirmeyi başaran TRT1'in yeni tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin senaryo ekibi değiştirildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:05

TRT1 tarihi hikayeleri ekranlara getirmeye devam ediyor. 16 Eylül'de ilk bölümü yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, seyircilerden olumlu eleştiriler almayı başardı. Büyük bir prodüksiyonla çekilen dizi şimdiye kadar 3 bölüm olarak yayınlandı ancak dizinin hikayesiyle ilgili bazı eleştiriler geliyordu.

Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını, kardeşlerin Barbaros Kardeşler'e dönüşme sürecini ve Akdeniz'in Türk Gölü haline geldiği dönemi anlatan dizi, deniz sahnelerindeki ve hikayenin gidişatındaki sıkıntılar nedeniyle eleştiriliyordu. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini üstlendiği dizide bu nedenle önemli bir değişiklik yaşandı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin senaristleri değiştirildi. Barbaroslar'ın senaryosu artık Serdar Özönalan ile Hasan Erimez'in kaleminden çıkacak. Senaryo ekibinin değişmesiyle birlikte dizinin 4. bölümünden itibaren hikayenin farklı şekillenmesi bekleniyor.

Bir diğer eleştirilen konu da dizide deniz sahnelerinde gemilerin hareket etmiyor oluşu oldu. Hikayesi denizlerde geçen Barbaroslar'ın deniz sahnelerinin az olması seyirciler tarafından sık sık eleştiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading