Yandex Metrica

TRT'nin yeni dizisi Balkan Ninnisi için geri sayım başladı! Renkli Balkan coğrafyası ve müzikleriyle ilgi odağı olacak

TRT'nin yeni dizisi Balkan Ninnisi için geri sayım başladı! Renkli Balkan coğrafyası ve müzikleriyle ilgi odağı olacak

TRT1'in başrollerinde Erdal Özyağcılar, Emre Bey, Özlem Türkad ve Merih Öztürk'ün yer aldığı dizisi Balkan Ninnisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Dizi, farklı milletlere ait iki gencin aşk hikayesini ekrana getirecek.

Sinema / Dizi

13.02.2024, 00:27

Hem ülkemizde hem dünya çapında ses getiren yapımlara imza atan TRT, yaz sezonunda yeni dizileri izleyicilerin beğenisine sunacak. TRT1'de yaz sezonunda ekrana gelecek olan Balkan Ninnisi dizisi için geri sayım başladı. Bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan dizi, renkli Balkan coğrafyasının insan hikayelerini, imkansız bir aşk hikayesini mizahi bir dille beyaz cama taşıyor.

İLK BÖLÜM BALKAN DÜĞÜNÜYLE BAŞLIYOR 

Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini seven iki genci anlatıyor. Emre Bey, Merih Öztürk'ün yanı sıra usta sanatçılar Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad'ın da başrollerde yer aldığı dizi, muhteşem düğün görüntüleri ile başlıyor. Balkan müzikleri eşliğinde geleneksel dansların edilip türkülerin söylendiği düğünde iki kişinin yüzü gülmemektedir: Türk damat ve Makedon gelin..

Senaryosunda Uğur Uzunok, Esma Koç, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık'ın imzası bulunan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hakan Boyav, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Can Kolukısa, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Burak Rahman, Emine Halil, Kaan Turgut, Süleyman Kara ve Erman Saban rol alıyor.

Dizinin Alper Atakan'ın imzasını taşıyan müzikleri de ilgi odağı olacak. Balkan Ninnisi 1. bölüm, bu akşam saat 20.00'de TRT1'de ekran macerasına başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading