Yandex Metrica
SON DAKİKA
TRT'nin sevilen dizisi Halka geri dönüyor! Yeni bölümler nerede yayınlanacak, kadroda kimler var?

TRT'nin sevilen dizisi Halka geri dönüyor! Yeni bölümler nerede yayınlanacak, kadroda kimler var?

TRT1'in 2019 yılında ekrana gelen ve kısa sürede final yapan Halka dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sina Koloğlu, Halka'nın yeni bölümlerinin hazırlandığını ve dizisinin TRT Dijital'de yayınlanmasını beklediğini açıkladı.

Sinema / Dizi

27.01.2024, 09:51

TRT'nin ES Film imzalı halka filmi ilk bölümüyle 2019'da ekrana gelmişti. Polisiye ve aksiyon türündeki dizi, Mayıs 2019'da ise final yaparak ekrana veda etmişti. Halka dizisi cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Sina Koloğlu, dizinin devamının geleceğini duyurdu. 

"HALKA DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMLERİ YAZILIYOR"

Instagram hesabından paylaşım yapan Koloğlu, şu ifadelere yer verdi:

"TRT'de yayınlanan 'Halka' dizisi büyük ilgi görmüştü. Farklı bir diziydi. Devamının çekilmesi yönünde izleyiciden büyük baskı geldi. Karşılığı geliyor anlaşılan. Kulağıma gelen, dizinin yeni bölümleri yazılıyor. 1 saatlik, 8 bölüm olacak. Büyük olasılık TRT'nin dijital platformunda yayınlanması düşünülüyor. Daha önce Peaky Blinders'ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurguladığı yazılmıştı.

KADROYA YENİ İSİMLER GELECEK

İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. Daha sonra, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor. Kadroya yeni isimler gelecek gibi görülüyor. Tüm işler yolunda giderse, eylül ayında çekimlerin başlaması düşünülüyor. Anladığım, yapım ekibi yine de temkinli. Şahsen ben bir adım atılmasını önemli buluyorum. 'Halka' farklı bir diziydi ve hani tadı damakta kalmıştı diyebilirim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading