Yandex Metrica

TRT'nin Mevlana dizisine dikkat çeken transfer

TRT'nin Mevlana dizisine dikkat çeken transfer

TRT'nin dijital kanalı TRT0 için hazırlanan Mevlana dizisine Turgay Aydın dahil oldu. Ancak dizide Şems'i canlandıracak isim henüz belirsiz.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

Birçok sevilen yapımı izleyici ile buluşturan TRT, yeni dijital kanalı TRT0 için hazırladığı tarihi yapım Mevlana dizisinin hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin iddialı oyuncu kadrosuna güçlü bir oyuncu daha eklendi. Ancak dizide Şems karakterini kimin canlandıracağı henüz belirlenmedi.

Can Ulkay'ın yönetmenliğini üstlendiği Mevlana dizisinde Mevlana'yı Payitaht Abdülhamid dizisinde II. Abdülhamid'i canlandıran Bülent İnal'ın oynayacağı ortaya çıkmıştı. Kale Film imzalı dizinin çekimleri Konya'da oluşturulan sette devam ederken, kadroya iddialı bir isim dahil oldu.

Hatırla Sevgili, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kırık Kanatlar gibi dizilerde rol alan, son olarak ise Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyici karşısına çıkan Turgay Aydın, Mevlana'nın kadrosuna dahil oldu. 50 yaşındaki oyuncu, dizide İdris karakterine hayat verecek.

Yapım şirketinin Şems'e hayat verecek isim için oyuncu arayışı devam ediyor. Dizide Bülent İnal'ın yanı sıra Ahu Türkpençe, Ushan Çakır, Levent Can, İlker Aksum, Mert Turak, Burç Kümbetlioğlu, Devrim Özkan, Erdal Yıldız ve Yusuf Çim gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading