Yandex Metrica

TRT'nin Mevlana dizisi kadrosuna 3 yeni isim

TRT'nin Mevlana dizisi kadrosuna 3 yeni isim

TRT'nin dijital kanalı TRT0 için çekilecek olan Mevlana dizisinin kadrosuna 3 yeni oyuncu dahil oldu. Erdal Yıldız, Can Nergis ve Semra Dinçer de dizide rol alacak.

Sinema / Dizi

17.03.2024, 15:17

TRT yeni dijital kanalı TRT0 için titiz bir çalışma yürütüyor. Kanal için hazırlanan dizilerden biri de Mevlana. Can Ulkay'ın yönetmenliğini üstlendiği dizi Mevlana'nın hayatını konu alıyor. Merakla beklenen dizinin çekimleri Konya'da yapılacak.

Mevlana dizisinin başrollerinde Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe yer alacaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde Timuçin Esen projeden ayrılma kararı aldı. Zerkubi karakterini canlandıracak olan Ahmet Mümtaz Taylan da çekim takviminin çakışması nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Oyuncunun yerine Zerkubi karakteri için Altan Gördüm ile anlaşma sağlandı. Şimdi ise projeye 3 yeni isim dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, heyecanla beklenen projenin kadrosuna Erdal Yıldız, Can Nergis ve Semra Dinçer dahil oldu. Senaryosunu Ali Aydın'ın kaleme aldığı dizinin sanat yönetmenliğini Soydan Kuş, kostüm tasarımını ise Baran Uğurlu üstleniyor.

Semra Dinçer Mevlana dizisi

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

TRT MEVLANA DİZİSİ OYUNCULARI

TRT0 için hazırlanan Mevlana dizisinin oyuncu kadrosunda Altan Gördüm, Kaan Yıldırım, Yusuf Çim, İlker Aksum, Baki Davrak, Ushan Çakır, Mert Turak, Burç Kümbetlioğlu, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan gibi isimler yer alıyor.

Can Nergis Mevlana dizisi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading