Yandex Metrica

TRT'nin Alparslan dizisiyle ilgili flaş gelişme! Heyecanla bekleniyordu

TRT'nin Alparslan dizisiyle ilgili flaş gelişme! Heyecanla bekleniyordu

TRT1, yeni sezonda Alparslan dizisini izleyicilerin beğenisine sunacak. Dizinin çekimlerine başlandığı duyuruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi büyük beğeni toplamıştı. Bu sezon ise devamı niteliğinde olan Alparslan dizisi ekrana gelecek. Barış Arduç ve Fahriye Evcen'i bir araya getiren proje için uzun süredir çalışmalar sürüyordu. İki oyuncu da dizideki rolleri için at binme ve kılıç kullanma dersleri aldı. Uzun süren hazırlıkların ardından dizinin çekimlerine de dün itibariyle başlandığı açıklandı.

Dizinin yapımcı şirketi olan Akli Film'in patronu Emre Konuk, Alparslan'ın çekimlerine başladıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapımcı paylaşımında, "Alparslan: Büyük Selçuklu” dizimizin çekimlerine bugün itibariye başladık. Bekleyin, geliyoruz!" ifadelerini kullandı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ALPARSLAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yaptığı dizi 3 sezon olarak planlandı. Oyuncu kadrosunda Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Gizem Karaca, Korel Cezayirli, Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke gibi isimler yer alıyor. Sarp Levendoğlu'nun ise Romen Diyojen'i canlandıracağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading