Yandex Metrica

TRT Dijital içerikleriyle büyük ses getirecek! Bir iddialı proje daha geliyor! Başrolde Altan Erkekli var

TRT Dijital içerikleriyle büyük ses getirecek! Bir iddialı proje daha geliyor! Başrolde Altan Erkekli var

TRT Dijital, birbirinden farklı içerikleri izleyicilerin beğenisine sunmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Platform, bu projeler arasına bir yenisini daha ekliyor.

Sinema / Dizi

27.02.2024, 22:36

TRT Dijital, Selahattin Eyyubi, yerli Top Gun dizisi, Mevlana, Akif, Hür ve Şebeke gibi birçok projeyi hayata geçiriyor. Çok sayıda iddialı projeyle yayın hayatına başlamaya hazırlanan platform, yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Senaryosunda Hüseyin Başarıcı ve Ayşe Banu Başarıcı'nın imzası olan Eyvah Ramazan Bey dizisi komedi türünde olacak. Yönetmen koltuğunda Hüseyin Başarıcı'nın oturduğu dizinin okuma provaları da yapıldı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Altan Erkekli'nin başrolde yer alacağı ve Ramazan Bey'i canlandıracağı dizinin oyuncu kadrosunda Mehtap Bayri, Burak Alkaş, Murat Akkoyunlu, Nükhet Duru, Çiğdem Batur, Esin Gündoğdu, Damla Alibeşe, Berat Efe Parlar gibi isimler yer alıyor.

Dizinin kasım ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading