Yandex Metrica
SON DAKİKA
TRT Dijital'den bomba bir dizi daha geliyor! 'Yerli Top Gun' dizisi olacak

TRT Dijital'den bomba bir dizi daha geliyor! 'Yerli Top Gun' dizisi olacak

TRT'nin 2023 yılı için hazırladığı dijital yayın platformu TRT Dijital için hazırlıklar devam ediyor. Sina Koloğlu, TRT Dijital için çekilen yeni projeyi duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:25

Birçok alanda platform hayata geçiren TRT, bir yenisini daha ekliyor. Netflix, BluTV, Disney Plus, Amazon gibi platformlara rakip olması hedeflenen TRT Dijital için proje hazırlıkları da titizlikle sürüyor. Platform için hayata geçirilen 'Mevlana' dizisinin çekimleri Konya'da devam ederken, yeni proje müjdesi geldi. Sina Koloğlu, TRT Dijital için çekilen yeni projeyi duyurdu. Yerli bir Top Gun dizisi çekileceğini söyleyen Koloğlu, senaryoyu İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın yazacağını, dizinin isminin Hür olacağını söyledi.

"İYİ VE GERÇEKÇİ BİR CAST OLUŞTURULACAK"

Koloğlu'nun yazısı şöyle: 

"Yerli Top Gun dizimiz de yavaş yavaş hayata geçiyor. Daha önce böyle bir çalışmanın olduğunu yazmıştım. TRT Dijital (Yakın zamanda hayata geçecek) için çekilecek. Senaryo İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılıyor. Dizinin adı #Hür olacak. Şimdilik böyle biliniyor diyelim. Peki ne durumda? Yazım süreci tamamlanıyor. Es Yapım işi dizide 'iyi ve gerçekçi oyunculardan bir cast oluşturulacak' deniliyor. Deneme çekimleri başlamış. Konusu seçkin pilotlardan oluşan özel bir filonun, heyecanlı hikayesi.

Her bölüm farklı bir operasyonu konu alıyor. Düşmanın adı olmayacak ama izleyen, kim olduğunu hissedecek. Çekimlerin temmuz sonu, ağustos başı, başlaması bekleniyor. Dizinin en önemli kısmı çekimler. 'Top Gun: Maverick bizim için önemli. Yeni teknikleri görmüş olacağız. 4,5 aydır dizinin teknik kısmı ile çalışmalar yapıyoruz' bilgisini aldım yapım cephesinden."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading