Yandex Metrica

Tozluyaka hayranlarını yıkacak haber! Reytinglerde rakiplerine yenildi

Tozluyaka hayranlarını yıkacak haber! Reytinglerde rakiplerine yenildi

Yaz sezonunda başlayan iddialı dizilerden Tozluyaka, aldığı reytinglerle yeni sezonda da devam etmişti. Ancak dizinin reytinlerinde son günlerde büyük düşüş yaşandı. Bu durum final iddialarını beraberinde getirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:54

Fox TV'nin yaz sezonu için hazırladığı Tozluyaka dizisi 27 Haziran'da ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Semih Bağcı'nın yönettiği, başrollerinde ise Emre Kınay, Tayanç Ayaydın ve Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı dizi, reytinglerde de iyi bir oran elde etmişti. 

Dizi, katıldıkları bir partide çocukluk arkadaşlarını kaybeden ve arkadaşlarının katilini bulmak için bir kolejde eğitim görmeye başlayan üç gencin hikayesini anlatıyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

REYTİNGLERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞADI

Yaz aylarında elde ettiği reytinglerle yeni sezonda da devam eden dizi için final iddiaları konuşulmaya başlandı. Dizilerin bir bir başlamasıyla Tozluyaka'nın da reytingleri gittikçe düşmeye başladı. Dizi, reytinglerde 3 puana geriledi. Bu nedenle Tozluyaka'nın final yapacağı öne sürüldü.

Proje için ne karar verileceği merak ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading