Yandex Metrica

Tony Revolori, Wes Anderson ile yeniden bir araya geliyor

Tony Revolori, Wes Anderson ile yeniden bir araya geliyor

Wes Anderson'ın yıldızlarla dolu yeni filminin oyuncu kadrosuna Tony Revolori dahil oldu. Oyuncu, usta yönetmenle üçüncü kez bir araya gelecek.

Sinema / Dizi

19.03.2024, 08:55

Wes Anderson, şu an henüz ismi belli olmayan yeni projesinin yapım aşamasında. Hazırlıkları devam eden filmin oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Kadroya son olarak Tony Revolori dahil oldu. Oyuncu, yakında gösterime girecek olan The French Dispatch filminde de rol alıyor.

The Grand Budapest Hotel ile çıkış yapan Tony Revolori, Wes Anderson ile üçüncü kez işbirliği yapmış olacak. Filmin henüz ismi ve konusu hakkında bilgi yok ancak oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı.

Çekimleri İspanya'da yapılacak olan filmin oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Bill Murray, Adrien Brody, Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Bryan Cranston ve Rupert Friend yer alıyor. Revolori, filmde bu yıldız kadroya eşlik eden isimlerden biri olacak. Wes Anderson filmi hem yönetecek hem senaryosunu kaleme alacak.

Filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

Revolori, Sony ve Marvel filmi Spider-Man: No Way Home'da görülecek. Son olarak ise Apple'ın korku gerilim dizisi Servant'ın ikinci sezonunda yer aldı. Şu anda Disney+ dizisi Willow'da rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading