Yandex Metrica

Tom Hanks, Wes Anderson'ın yeni filminin kadrosunda!

Tom Hanks, Wes Anderson'ın yeni filminin kadrosunda!

Usta oyuncu Tom Hanks, Wes Anderson'ın yeni filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Filmde Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrian Brody de rol alacak.

Sinema / Dizi

23.03.2024, 21:19

Tom Hanks, Wes Anderson'ın sinematik evrenine katılıyor. İki Oscar ödüllü aktör, Anderson'ın İspanya'da çekileceği bildirilen bir sonraki filminde rol alacak. Oyuncunun hangi rolü oynayacağı henüz bilinmiyor ama The Hollywood Reporter'a göre küçük bir rol olabilir.

Proje, Wes Anderson ve Tom Hanks'in ilk işbirliği olacak. Filmde Tilda Swinton, Bill Murray ve Adrien Brody de rol alacak.

Konuyla ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor. Anderson, son filmi The French Dispatch ile bu yıl düzenlenen Cannes Film Festivali'nde güçlü yorumlar aldı. Swinton, Murray ve Brody, The French Dispatch'te de rol aldı. 

Usta oyuncu Hanks ise son olarak Paul Greengrass'ın 2020 yapımı "News of the World" filminde rol aldı. Yakın zamanda ise Apple TV+'ta bilim kurgu filmi "Finch" ile seyirci karşısına çıkacak. Ayrıca Baz Luhrmann'ın Elvis Presley biyografisinde de Albay Tom Parker'ı oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading