Yandex Metrica

The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosu duyuruldu

The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosu duyuruldu

Netflix'in sevilen fantastik dizisi The Witcher'ın öncesini anlatacak The Witcher: Blood Origin'in oyuncu kadrosuna dahil olan isimler açıklandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:49

Dijital dizi ve içerik platformu Netflix, içerik seçkisini geliştirmeye devam ediyor. Başrolünü Henry Cavill'ın üstlendiği The Witcher serisinin başarısından sonra, hikayenin öncesini anlatan The Witcher: Blood Origin izleyici ile buluşacak. Netflix, prequel serisinin oyuncu kadrosunu ve diğer ayrıntılarını duyurdu.

Dizinin başrolünde Jodie Turner-Smith ve Laurence O'Fuarain yer alıyor. Turner-Smith, Éile karakterini canlandırıyor. 6 bölümden oluşan dizide Mirren Mack, Lenny Genry, Jacob Collins, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Ammy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran yer alıyor. Sarah O’Gorman ve Vicky Jewson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçiyor ve ilk Witcher'ın yaratılışını ve önemli gelişmelere yol açan olayları anlatacak.

Canavarların, insanların ve elflerin dünyasının birleşmesini konu alıyor. Netflix, The Witcher yazarı Andrzej Sapkowski de dizide yaratıcı danışman olarak görev yapıyor. Yürütücü yapımcılar arasında Jason Brown, Tomek Baginski ve Lauren Schmidt Hissrich yer alıyor. The Witcher: Blood Origin, canlı çekim tekniğinin kullanıldığı bir mini dizi olarak dikkat çekiyor.

The Witcher: Blood Origin, 2022'de Netflix'te olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading