Yandex Metrica

The Witcher 2. sezondan tanıtım fragmanı yayınlandı

The Witcher 2. sezondan tanıtım fragmanı yayınlandı

Netflix, Prenses Ciri'ye odaklanan ilk görüntülerin yer aldığı The Witcher 2. sezon tanıtım fragmanını yayınladı. Yeni sezonun sonbahar aylarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 07:04

Tüm hafta boyunca The Witcher ile ilgili bir şeylerin geleceğini söyleyen Netflix, uzun zamandır beklenen 2. sezon için ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Fragman, dizinin yeni sezonundan ilk görüntülere bakış sunuyor.

The Witcher 2. sezon, 2019'da dizi henüz ilk sezonu ekranlara gelmeden onay almıştı. Prömiyer yaptığında yayın devinin en popüler programlarından biri olan The Witcher, Covid-19 pandemisi nedeniyle 2. sezon çekimlerine ara vermişti. Yeni sezonun çekimleri Nisan ayı başlarında tamamlandı ve Netflix eş CEO'su Ted Sarandos, dizinin 2021 sonlarında geri döneceğini açıkladı.

Yeni sezonun konusu henüz biliniyor ancak canavar avcısı Rivialı Geralt, Prenses Ciri ve güçlü büyücü Yennefer'e odaklanmaya devam etmesi bekleniyor. 

The Witcher'ın ilk sezon finali, Sodden savaşından sonra Yennefer'e olanlar da dahil olmak üzere birçok soruyu cevapsız bıraktı. 2. sezonun önceki fotoğraflarında Geralt'ın Ciri'yi 2. sezonda  Kaer Morhen'de eğitmeye başlayacağı görülüyordu.

Netflix'in Ciri'ye odaklanan The Witcher 2. sezon tanıtım fragmanında görüntülerin çoğu Ciri ya da yeni macerasının anahtarı gibi görünen nesneleri içeriyor. Ayrıca seslendirmede birisinin "Tehlike" dediği, bir başkasının ise "Hayır! Geralt!" diye bağırdığı duyuluyor. Fragmanda Geralt ya da Yennefer'in görüntüleri yer almasa da, hikayeler Ciri'ninki ile iç içe geçmiş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading