Yandex Metrica

The Walking Dead'in final sezonundan yeni bir fragman

The Walking Dead'in final sezonundan yeni bir fragman

The Walking Dead'in 11. ve final sezonundan yeni bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. 11. sezonun ilk 8 bölümü Ağustos ayında yayınlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:42

The Walking Dead, bu yıl 11. ve son sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. AMC, San Diego Comic-Con etkinliğinde yaklaşan final sezonundan ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı. Fragman, yeni sezonun birçok sahnesine bakış sunuyor.

Yeni sezonun başlangıçta Ekim ayında başlaması planlanıyordu ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle prodüksiyonda yaşanan gecikmelerden dolayı ertelendi. 24 bölümden oluşan son sezon, üç bölüm halinde yayınlanacak.

The Walking Dead'in resmi özeti şöyle:

"Bir önceki bölümlerde, hayatta kalanlar geçmiş iblislerle yüzleştiler ve kıyametin hasarından muzdarip dostluklar ve ilişkiler ile yeni tehditlerle mücadele etti. Alexandria bölgesi ciddi şekilde tehlikeye girdi, bir zamanlar fısıldayanların arkalarında bıraktığı yıkımdan kalan evin eski bir kalıntısını bıraktı.

Şimdi Alexandria'da yaşayan herkes, onu yeniden güçlendirmek ve Krallığın düşüşünden ve Hilltop'un yakılmasından kurtulanlar da dahil olmak üzere sayıları artan sakinlerini beslemek üzere mücadele ediyor. Alexandria'nın besleyebileceği ve koruyamayacağı kadar çok insan var. 

Yıllar boyunca karşılaştıkları diğer topluluklar gibi, Alexandria'yı çökmeden önce restore etmeye çalışırken daha fazla yiyecek sağlamalıdırlar. Ama nerede ve nasıl? Kaybetmek pahasına da olsa, çocuklarının hayatlarını korumak için her zamankinden daha bitkin ve aç bir şekilde daha derine inmek zorundalar.

Bu arada, Alexandria, Eugene, Ezekiel, Yumiko ve Princess'tekilerin hala beklenmedik bir grubun üyesi olan gizemli askerler tarafından esir tutulduklarından habersizdir."

The Walking Dead 11. sezon oyuncu kadrosunda Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Christian Serratos, Josh McDermitt, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Jeffrey Dean Morgan gibi isimler bulunuyor. Dizinin son sezonu, Angela Kang tarafından yönetiliyor.

11. sezonun ilk 8 bölümü 22 Ağustos'ta yayınlanmaya başlayacak. Final bölümü 2022'de ekranlara gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading