Yandex Metrica

The Suicide Squad ABD gişesinde lider

The Suicide Squad ABD gişesinde lider

Warner Bros'un "The Suicide Squad" filmi, açılış hafta sonunda 26.5 milyon dolar kazanarak ABD gişesinde lider oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:46

The Suicide Squad, gösterime girdiği ilk üç günde 26.5 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin 30 milyon dolara ulaşması hedefleniyordu ancak bu rakam beklenenin altında kaldı. Küresel gişe, sinemalarda katılımı etkileyen Covid-19 dalgalanmalarıyla boğuşmaya devam ederken, film denizaşırı ülkelerde 70 pazarda 35 milyon dolar elde etti. Küresel çapta 72,2 milyon dolara ulaştı.

Beklentilerin biraz altında kalmasına rağmen R dereceli bir film için pandemi döneminin Kuzey Amerika'daki en iyi açılışını yaptı ve haftanın lideri oldu. Listenin ikinci sırasında ise Jungle Cruise yer aldı ve 15,6 milyon dolar gişe elde etti. Filmin küresel çapta toplan gişesi, internet yayını ile birlikte yaklaşık 150 milyon dolara ulaştı.

Üçüncü sırada M. Night Shyamalan imzalı gerilim filmi Old yer alıyor. film, hafta sonunda 4.1 milyon dolar elde ederek toplamda 40 milyon dolara yaklaştı. Onu dördüncü sırada Marvel'ın solo filmi Black Widow takip etti. Elde ettiği 4 milyon dolar hasılatla toplamda 175 milyon dolar elde etti.

Listenin ilk beşinin son filmi ise listeye girmeyi başaran tek film olan Stillwater oldu. 2.8 milyon dolar hafta sonu hasılatı elde ederek toplamda 10 milyon barajına ulaşmayı başardı. Dev Patel başrollü The Green Knight ise 2.5 milyon dolarla altıncı sırada, 2.4 milyon dolar hasılatla Space Jam: A New Legacy yedinci sırada yer aldı.

Snake Eyes 1.6 milyon dolarla sekizinci olurken,  Escape Room: Tournament of Champions 1.2 milyon dolar hasılatla dokuzuncu oldu. Fast and Furious serisinin son filmi F9 ise 1.2 milyon dolarla gişe listesinin onuncu sırasına yerleşti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading