Yandex Metrica

The Last of Us setinden video internete sızdırıldı

The Last of Us setinden video internete sızdırıldı

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yer aldığı The Last of Us uyarlama dizisinden bir video paylaşıldı.

Sinema / Dizi

01.02.2024, 23:19

En popüler video oyunlarından biri olan The Last of Us'ın dizi uyarlamasının çekimleri devam ediyor. Craig Mazin imzalı uyarlamanın setinden çekilen video internete sızdırıldı. Paylaşılan videoda Ellie, Joel ve Tess karakterlerine bakış atıyoruz.

Twitter'da bir kullanıcı, Kanada'da çekimleri devam eden diziden 14 saniyelik bir video yayınladı. Videoda Pedro Pascal'ın hayat verdiği Joel, Bella Ramsey'in oynadığı Ellie ve Anna Torv'un canlandırdığı Tess yer alıyor.

Kantemir Balagov, Jasmila Žbanić ve Ali Abbasi'nin pilot bölümünü söylediği dizinin bazı bölümlerini oyunun yazarı Neil Druckman üstlenecek. Joel'in kardeşi Tommy'yi Gabriel Luna canlandırırken, Joel'in kızı Sarah'a Nico Parker hayat verecek. Kadroda ayrıca Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Con O'Neill ve Murray Bartlett gibi isimler de yer alıyor.

Naughty Dog'un geliştirdiği oyuna dayanan dizi, modern bir medeniyetin ölümcül bir salgın tarafından yok edilmesinden 20 yıl sonra geçiyor. Ellie, bu salgının tek çaresidir ve Joel, onu karantina bölgesinden kurtarmak için işe alınır.

Joel, Ellie'yi bilim insanlarına sağ salim teslim etmelidir. Ancak Ellie'nin onların yanında güvende olup olmayacağı belli değildir. Bu nedenle Joel, Ellie'yi kurtarmaya karar verir ve durum ikisinin hayatta kalmasını birbirine bağlı kılan zor bir yolculuğa dönüşür.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading