Yandex Metrica

The Last Of Us dizi ve oyun farkları! The Last Of Us dizisi oyun ile aynı mı? Hikayesi

The Last Of Us dizi ve oyun farkları! The Last Of Us dizisi oyun ile aynı mı? Hikayesi

The Last Of Us dizi ve oyun farkları neler? The Last Of Us oyunu dizi ile aynı mı? BluTV The Last Of Us dizisi ve oyununa ilişkin tüm detaylar haberimizin içerisinde bulunacak. İşte dizinin ve oyunun hikayesi...

Sinema / Dizi

19.03.2024, 16:04

The Last Of Us dizi ve oyun farkları neler? Sorusu, dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, The Last Of Us dizi ve oyunu aynı mı? Dizi hikayesi, konusu ne?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

THE LAST OF US DİZİ VE OYUN FARKLARI NELER?

The Last Of Us dizi ve oyun farklarını şu şekilde özetleyebiliriz:

The Last Of Us oyunu 2013'te başlıyor. Dizi ise ise 2003'te başlıyor.

Dizinin açılışı oyundan farklıdır. Oyun, mantar salgınını açıklayan geri dönüşlü haberlerle veya salgın günü gündüzün herhangi bir ayrıntısıyla açılmıyor.

Bu, oyunda pandeminin doğası hakkında ayrıntılar olmadığı anlamına gelmez - oyunda yapabileceğiniz ilk şeylerden biri, "kirlenmiş ekinler" ve "giriş ani artışları" konusunda uyarıda bulunan bu gazeteyi elinize almaktır.

Oyunda neden Sarah'nın okuldaki günü veya komşularıyla ilgili hiçbir şey bulunmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Cevap basit: Başlangıçta oyunda Sarah olarak oynuyorsunuz ve anında onunla kişisel bir bağlantı kuruyorsunuz. Craig, "Bunu bir televizyon programında yapamayız," diye açıkladı , "ama yapabileceğimiz , size onunla baş başa daha fazla an vermek."

Dizide Sarah'yı takip etmek, okul sahnesinde eli seğiren sınıf arkadaşı gibi, yaklaşan kaçışla ilgili bazı ipuçlarının bırakılmasına izin veriyor.

Sürüş sahnesi, diyalog satırlarına kadar oyuna yoğun bir şekilde atıfta bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading