Yandex Metrica
SON DAKİKA
The Green Knight filminden yeni poster yayınlandı

The Green Knight filminden yeni poster yayınlandı

A24, Dev Patel başrollü The Green Knight filminden yeni bir poster yayınladı. Film, Temmuz ayında çıkış yapacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

Dünya genelinde normalleşmenin başlamasıyla birlikte sinema salonları yeniden açılmaya başladı. Yaz sezonunda piyasaya sürülecek birçok gözalıcı film bulunuyor. The Green Knight filmi de en çok beklenen filmlerden biri.

Arthur efsanesine dayanan filmden neler beklenebileceğini gösteren ilk iki fragmandan sonra, yepyeni bir poster yayınlandı. Poster, Dev Patel'in arkasında çarpıcı bir kırmızı zemin üzerinde sarı yazıyla birlikte balta sallayan Sir Gawain'i gösteriyor.

Arthur efsanesine dayanan destansı bir fantastik macera olan The Green Knight, Kral Arthur'un pervasız ve dikbaşlı yeğeni Sir Gawain'in hikayesini konu alıyor. Gawain, karakterini tanımlamak ve ailesi ile krallığın gözündeki değerini kanıtlamak için nihai rakibiyle yüzleşiyor. Gawain, çıktığı bu derin yolculukta hayaletler, devler, hırsızlar ve entrikacılarla mücadele ediyor. Filmin yönetmeni David Lowery, klasik bir hikayeye yeni ve cesur bir yorum getiriyor.

The Green Knight'ta ayrıca Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Sarita Choudhury, Kate Dickie, Barry Keoghan ve Ralph Ineson rol alıyor.

Film, 30 Temmuz'da vizyona girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading