Yandex Metrica

The Good Wife uyarlaması geliyor: Skandal

The Good Wife uyarlaması geliyor: Skandal

Emmy ve Altın Küre ödüllü The Good Wife dizisi Türk televizyonlarına uyarlanıyor. "Skandal" ismiyle yayınlanacak olan dizi için Aslı Enver'e teklif götürüldü.

Sinema / Dizi

26.03.2024, 09:23

Dizi uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Mistresses, The Split, The Liar gibi yapımların ardından The Good Wife da dizi olarak uyarlanacak. Limon yapım tarafından çekilecek olan dizi için Aslı Enver'e teklif götürüldüğü konuşuluyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ilişkin henüz başka detay bilinmiyor.

Skandal, The Split'ten uyarlanacak olan Ayrılık dizisiyle birlikte Türkiye'nin ilk hukuk dizileri olacak. 2009-2016 yılları arasında 7 sezon boyunca ekranlara gelen dizi, yayınlandığı yıllarda büyük ilgi görmüştü.

The Good Wife'ın konusu şöyle:

Alicia Florrick'in mutlu evliliği, internete düşen skandal görüntülerin ardından kabusa dönüşür. Kocasının hapse düşmesiyle Florrick, eski mesleği olan avukatlığa döner. Üniversite yıllarında sevdiği adam olan Will Gardner'ın avukatlık bürosunda çalışmaya başlar. Alicia eşinin açtığı yaraları kapatmaya çalışmaktadır. Peki tüm emeklerinin karşılığında mutlu yuvasını geri kazanacak mı? Yoksa eşi Peter ile bağlarını koparacak mı?

6 ödül alan The Good Wife uyarlaması Skandal'ın eylül ayında izleyici ile buluşması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading