Yandex Metrica

The Crown 6. sezon geliyor! Prens William ve Kate Middleton'ı bakın kim canlandıracak

The Crown 6. sezon geliyor! Prens William ve Kate Middleton'ı bakın kim canlandıracak

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden The Crown'ın 6. sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin yeni sezonunda Prens William ve eşi Kate Middleton'a hayat verecek isimler belli oldu.

Sinema / Dizi

20.03.2024, 11:47

Netflix'te yayınlanan ve Kraliçe II. Elizabeth'in saltanatını anlatan The Crown dizisi 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peter Morgan'ın yazdığı dizinin 5. sezonu merakla beklenirken, 6. sezon hazırlıkları da devam ediyor. Son sezon, Kraliçe'nin hükümdarlığının 2000'li yıllarını anlatacak. Yeni sezonda Prenses Diana'nın ölümünden sonra kraliyet ailesinde yaşananlara da değinecek.

The Crown'ın 6. sezonunda Prens William ve Kate Middleton'ı canlandıracak oyuncular için kapsamlı bir arayış yapıldı. Nihayet o isimler belli oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BÜYÜK ARAYIŞ SON BULDU

Deadline'ın haberine göre, William'ı iki aktör canlandıracak. William'ın gençlik hallerine 21 yaşındaki Ed McVey ve 16 yaşındaki aktör Rufus Kampa hayat verecek. Prensin Cambridge Düşesi eşi Kate Middleton'ı ise 19 yaşındaki Meg Bellamy oynayacak. 

Rufus Kampa, Prens William'ın 1997 yılında hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'nın ölümüyle nasıl başa çıktığını gösteren bölümlerde yer alacak. McVey ise William ile Kate'in tanışma dönemlerini gösteren kısımlarda rol alacak.

Rufus Kampa

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading