Yandex Metrica

Teşkilat'tan sezon finalinde olay yaratacak hamle! Kurtlar Vadisi efsanesi geri döndü, Memati Baş Yıldırım'ın hesabını kesiyor!

Teşkilat'tan sezon finalinde olay yaratacak hamle! Kurtlar Vadisi efsanesi geri döndü, Memati Baş Yıldırım'ın hesabını kesiyor!

TRT1'in Teşkilat dizisinin sezon finalinden kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi'nin efsane karakterlerinden Memati'nin Yıldırım'ın ikizi olarak geri döndüğü görüldü.

Sinema / Dizi

04.04.2024, 22:28

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Turgut Tunçalp, Nihat Altınkaya ve Gürkan Uygun'un yer aldığı Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın faaliyetlerini anlatan dizi, aksiyon ve heyecan dolu bölümleriyle milyonları ekran başına kilitliyor. Burak Arlıel ve Burak Müjdeci'nin yönetmenliğini üstlendiği Teikilat, bu hafta 48. bölümüyle sezon arası vermeye hazırlanıyor.

Dizinin sezon finali olan 48. bölümünden kısa bir tanıtım yayınlandı.  Fragmanda Yıldırım'ın karşısına ikizi çıkarken, Halit Başkan'ın "Bu kadar zıt karakterler olması çok ilginç değil mi? Biri hain bir diğeri vatansever." sözleri dikkat çekti.

Daha sonra ikizi Yıldırım'a "Bu işi niye kabul ettim biliyor musun? Halit Başkan bana bir söz verdi. Biri bana kafana sıkacaksa o ben olacağım." diyerek Yıldırım'ı öldürdü. 

Fragman, Kurtlar Vadisi'nde ölen Memati Baş karakterinin diziyle birlikte geri döndüğü şeklinde yorumlandı.

Teşkilat sezon finali, 29 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading