Yandex Metrica

Teşkilat'ta Murat Yıldırım gerçeği ortaya çıktı! Gürkan Uygun'la bağlantısı herkesi şaşırttı

Teşkilat'ta Murat Yıldırım gerçeği ortaya çıktı! Gürkan Uygun'la bağlantısı herkesi şaşırttı

Teşkilat dizisinin yeni sezon kadrosuna Murat Yıldırım dahil olmuştu. Oyuncunun canlandırdığı Ömer karakteri ile Gürkan Uygun'un hayat verdiği Yıldırım karakterinin bağlantısı ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

17.02.2024, 19:51

Teşkilat dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. TRT1'in reyting rekortmeni dizisi bu sezon Ankara'dan İstanbul'a taşındı. Geçtiğimiz sezon birçok isim projeden ayrılmıştı. Başroldeki Çağlar Ertuğrul da sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı. Teşkilat yeni sezonda yeni isimler kadroya dahil oldu.

Son olarak kadroya Ömer karakteriyle Murat Yıldırım katılmıştı. Üçüncü sezon tanıtımı olay yaratan dizide Ömer'in bağlantısı merak konusu oldu. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ömer karakteri Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım ve Ebru Nil Aydın'ın hayat verdiği Sacide'nin oğlu olacak. 48 yaşındaki Uygun'un 43 yaşındaki Murat Yıldırım ile baba oğulu oynayacak olması ise şaşırttı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

MİT'in isimsiz kahramanlarının ülkeleri için düzenledikleri operasyonun sonucunda 'Şirket' yok edilmiştir. Bu olayın ardından istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırımızda dış güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar. 

Ülkemize yapılan bu tehditler sonucunda, Teşkilat içindeki ekip, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı terör devletini engellemek ve üst aklın kim olduğu ile arkasındaki güçleri ortaya çıkartıp düşmanları ortadan kaldırmaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading