Yandex Metrica

Sitede Ara

Teşkilat'ta heyecan dolu anlar! Mayınlı sahnenin çekimi 2 gün sürdü

Teşkilat'ta heyecan dolu anlar! Mayınlı sahnenin çekimi 2 gün sürdü

İkinci sezona iddialı bir şekilde başlayan Teşkilat dizisinin 10 Ekim'de ekrana gelecek yeni bölümünde nefes kesen anlar yaşanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:05

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerle yeni sezonda yayın hayatına başladı. İkinci sezonda da reyting listesinin zirvesinde yer almayı başardı. Teşkilat'ın yeni bölümü 10 Ekim'de ekrana gelecek ve yeni bölümde aksiyon dolu sahneler yer alacak.

Aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemesiyle adından söz ettiren Teşkilat'ın yeni bölümünde yer alan mayınlı arazideki patlama sahnesinin çekimleri iki gün sürdü. Bölüm finalinde Serdar, Zehra ve Hulki, peşlerine düşen silahlı gruptan kurtulmak için mayınlı araziye girmek zorunda kalmış, aracın tekerleğinin mayına denk gelmesiyle sarsıcı bir patlama yaşanmıştı.

Dizi ekibinin yoğun mesai harcadığı bu sahne Ankara'nın dışındaki br arazide oluşturulan özel bir alanda çekildi. Patlama konusunda uzman özel efekt ekibinin büyük çalışma yaptığı sahne için sette ekstra güvenlik önlemleri alındı.

Teşkilat'ın 17. bölümü 10 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. 'Ekip bu zor durumdan nasıl kurtulacak?' sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Diğer yandan Teşkilat'ın ilk sezona göre ikinci sezonu için daha iyi hazırlık yapıldığı görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading