Yandex Metrica

Teşkilat'ın Tövbekar'ı Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu?

Teşkilat'ın Tövbekar'ı Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat, ikinci sezonda da yoluna başarıyla devam ediyor. Dizinin son bölüm fragmanında yer alan bir sahne, Tövbekar karakterinin ayrılığını gündeme getirdi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:11

TRT1'de ekrana gelen Teşkilat dizisi ikinci sezona çok güçlü bir giriş yaptı. Hikayeye yeni eklenen Tövbekar, Yıldırım ve Halit Başkan karakteri hikayenin heyecanını artırdı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın performanslarının yanı sıra, dizinin Mete Başkan'ı Mesut Akusta'nın dönüşü de seyircileri memnun etti.

Dizinin yeni sezonunda eski devlet görevlisi olan Tövbekar karakteri oldukça dikkat çekiyor. Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri ise devlete karşı mücadele eden örgütün temsilcilerinden. Teşkilat 20. bölüm fragmanında Yıldırım'ın Tövbekar'a silah çektiği sahne yer alıyor. Bu görüntülerin ardından Tövbekar karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Ancak karakterin diziye yeni katılmış olması nedeniyle ayrılık konusu çok düşük bir ihtimal görünüyor. Yine de karakterin durumu dizinin ilerleyen bölümünde netleşecektir.

İşte 31 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan Teşkilat 20. bölüm fragmanı;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading