Yandex Metrica

Teşkilat'ın kadrosu yeni sezonda yıldızlar geçidi olacak! Murat Yıldırım'lı diziye 3 bomba oyuncu daha katıldı

Teşkilat'ın kadrosu yeni sezonda yıldızlar geçidi olacak! Murat Yıldırım'lı diziye 3 bomba oyuncu daha katıldı

TRT'nin ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat'ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon birçok ayrılığın yaşandığı dizinin oyuncu kadrosuna 3 yeni isim daha katıldı.

Sinema / Dizi

07.02.2024, 22:57

TRT1'in pazar akşamları ekrana gelen dizisi Teşkilat'ın 3. sezonu merakla bekleniyor. Birçok başrol oyuncusu geçtiğimiz sezon diziye veda etmişti. Son olarak Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldığını duyurmuştu. Yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan Teşkilat'ın yeni sezon kadrosu şekilleniyor.

Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, Levent Can'ın ardından Ömer karakteri için Murat Yıldırım'a teklif götürülmüştü. Yıldırım'ın Ömer karakterine hayat vereceği dizinin kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT'A ÜÇ SÜRPRİZ OYUNCU DAHİL OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ömer'in annesini Ebru Nil Aydın canlandıracak.

Cansu Tuman ise "Celine" karakteriyle diziye katıldı. Tuman, Levent Can'ın oynayacağı diplomat karakterinin küçük kızına hayat verecek.Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ergün Metin ise Bedro rolünü oynayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading