Yandex Metrica

Teşkilat dizisiyle ilgili şoke eden karar! Çekimler apar topar durduruldu

Teşkilat dizisiyle ilgili şoke eden karar! Çekimler apar topar durduruldu

TRT'de ekrana gelen Teşkilat dizisi Eylül ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu ancak üzücü bir gelişme yaşandı. Set ekibinin koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler durduruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

TRT1'de ekranlara gelen Teşkilat dizisi, ilk sezonuyla beğeni toplamayı başardı. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun paylaştığı Teşkilat, yeni sezonuyla Eylül ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde dizide Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra, Teşkilat dizisiyle ilgili beklenmedik bir gelişme daha yaşandı. Set ekibine yapılan rutin testlerde koronavirüs vakalarına rastlandı ve bu nedenle çekimlere ara verildi. Test sonucu pozitif çıkan ekip üyeleri ve oyuncular evlerinde karantinaya alındı. Ekibin test sonucunun negatif olması halinde çekimlere yeniden başlanacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI

Dizinin yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi isimler ilk sezondaki rollerini yeniden canlandıracak. Kadroya yeni katılan isimler arasında Memati rolüyle bilinen Gürkan Uygun ve Payitaht Abdülhamid'de rol alan Hakan Boyav yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading