Yandex Metrica

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü! Başrolün hikayesi sona erdi, diziden ayrılıyor

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü! Başrolün hikayesi sona erdi, diziden ayrılıyor

TRT1'in sevilen dizilerinden Teşkilat, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Son dönemde ayrılıklarla gündeme gelen dizide yine bir oyuncu vedası yaşanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:16

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Gürkan Uygun, Nihat Altınkaya gibi isimlerin bir araya geldiği Teşkilat dizisi Pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Burak Arlıel'in yaptığı aksiyon, istihbarat ve dram türündeki dizi, her bölümüyle reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor.

Dizi son dönemlerde sık sık ayrılık haberleriyle adından söz ettiriyor. Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu'nun ardından geçtiğimiz hafta 'Hakkı Dayı' karakterini canlandıran Tuncer Salman da diziye veda etmişti. Şimdi ise yeni bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Teşkilat'ın ilk bölümlerinden itibaren dizide yer alan Ezgi Şenler de projeden ayrılıyor. Dizide Pınar karakterini canlandıran Şenler'in hikayesinin bittiği öğrenildi. 

Dizinin sezon finali çekimleri devam ederken, başka bir ayrılık yaşanıp yaşanmayacağı ise bilinmiyor. Teşkilat, 48. bölümde sezon finali yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading