Yandex Metrica

Teşkilat dizisi yıldızlar geçidi olacak! Yeni başrol belli oldu, Çağlar Ertuğrul'un yerine bomba bir isme teklif götürüldü!

Teşkilat dizisi yıldızlar geçidi olacak! Yeni başrol belli oldu, Çağlar Ertuğrul'un yerine bomba bir isme teklif götürüldü!

TRT1'in pazar akşamlarına damga vuran dizisi Teşkilat'ta Çağlar Ertuğrul'un yerine kimin geleceği merak konusuydu. Dizide Ömer karakterini canlandırması için sürpriz bir isme teklif götürüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:44

TRT1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nın faaliyetlerini konu alan dizisi Teşkilat'ın 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. Hikayesi Ankara'dan İstanbul'a taşınan dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde Tokat'ta başladı. Ayrılan birçok oyuncunun yerine ise yeni isimler dahil oldu. 

Teşkilat'a son olarak Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, Levent Can ve Seren Deniz Yalçın dahil oldu. Çağlar Ertuğrul'un yerine gelecek Ömer karakterini ise kimin canlandıracağı merak konusuydu. Yeni başrolle ilgili detaylar belli oldu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

AZİZ'İN YILDIZINA TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Burak Arlıer ve Gül Sarıaltın'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi için TRT yönetimine çok sayıda isim önerildi. Ancak TRT, yeni başrolün star bir isim olması konusunda ısrar etti. TRT'nin önerilen hiçbir ismi kabul etmemesinin ardından Tims&B'nin patronu Burak Sağyaşar, ani şekilde yayından kaldırılan Murat Yıldırım'a teklif götürdü. 

Anlaşma sağlanması durumunda Murat Yıldırım, Teşkilat'ın yeni başrolü olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading