Yandex Metrica

Succession 3. sezonun yayın tarihi belli oldu

Succession 3. sezonun yayın tarihi belli oldu

HBO'nun sevilen dizisi Succession'ın üçüncü sezon için yayın tarihi açıklandı. Dizinin yeni sezonu bu yılın sonbahar aylarında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 12:28

Oscar adayı Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu, Adam McKay'in yapımcılar arasında ye aldığı HBO dizisi Succession, üçüncü sezonuyla nihayet ekranlara dönüyor. HBO ve HBO Max içerik sorumlusu Casey Bloys, Succession'ın üçüncü sezonunun bu sonbaharda geri ekranlara geleceğini söyledi. 

Birçok yapımda olduğu gibi, Succession'ın üçüncü sezonu da pandemi ve Covid kısıtlamaları nedeniyle ertelendi. Bu nedenle Ekim 2019'dan beri yeni bir Succession bölümü izleyemedik.

Şu anda prodüksiyonda olan Succession 3. sezon resmi açıklaması şöyle: 2. Sezonun sonunda asi oğlu Kendall tarafından pusuya düşürülen Logan Roy, 3. Sezona tehlikeli bir pozisyonda başlar. Ailevi, siyasi ve finansal ittifakları güvence altına almak için çabalayan, sert bir şirket savaşı bir aile iç savaşına dönüşmek üzereyken gerilim yükseliyor.

"Succession"ın kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk ve Arian Moayed yer alıyor. Üçüncü sezon kadrosuna ise geçtiğimiz günlerde Adrien Brody ve Alexander Skarsgård'ın katıldığı duyurulmuştu.

Succession 3. sezo için net bir çıkış tarihi belirlenmedi ancak bu sonbaharda ekranlara gelmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading