Yandex Metrica

Stranger Things 4. sezondan ilk tanıtım fragmanı

Stranger Things 4. sezondan ilk tanıtım fragmanı

Netflix, Stranger Things 4. sezondan ilk tanıtım fragmanını yayınladı ve yayın tarihini duyurdu. Yeni sezon, 2022 yılında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:46

2021'de Stranger Things'in yeni bölümleri olmayacak. Netflix, popüler doğaüstü dizinin 4. sezonu için 30 saniyelik bir tanıtım fragmanı yayınladı ve yeni bölümlerin 2022 yılında yayınlanacağını doğruladı.

Sneak Peek videosu, Stranger Things'in ilk üç sezonundan klasik anları, yeni canavara bakışı, bir eğlence parkı ve ürkütücü eski bir saat de dahil olmak üzere 4. sezona hızlı bir bakış sunuyor. Diziden ayrıca ilk görseller de paylaşıldı.

Stranger Things 4. sezon çekimleri 2020 yılında başladı ancak pandemi nedeniyle prodüksiyon durdu ve yeni güvenlik protokolleriyle birlikte çekimler daha yavaş seyretti. 4. sezon çekimleri nihayet bitmek üzere ancak Netflix serisi, kapsamlı görsel efektleri nedeniyle yoğun bir post prodüksiyon dönemi geçirecek. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

STRANGER THİNGS 4. SEZON KADROSU

Stranger Things 4. sezon oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Nuh Schnapp, David Harbour, Sadie Lavabo, Winona Ryder, Natalie Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke, Joe Keery, Cara Buono, Priah Ferguson, Brett Gelman ve Matthew Modine geri dönüyor. Yeni katılan oyuncular arasında ise Jamie Campbell Bower ,Eduardo Franco ve Joseph Quinn yer alıyor.

Dizinin 4. sezonunun 2022'nin ilk yarısında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading