Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stranger Things 4. sezon yayın tarihi açıklandı! Final tarihi de belli oldu

Stranger Things 4. sezon yayın tarihi açıklandı! Final tarihi de belli oldu

Netflix'in beğeniyle izlenen fantastik dizisi Stranger Things'in 4. sezonundan yeni poster paylaşıldı ve yayın tarihi duyuruldu. Dizi, iki kısım şeklinde yayınlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:50

Dünya genelinde geniş hayran kitlesine sahip olan Stranger Things'in 3. sezonu, 2019 yılında izleyici ile buluşmuştu. Duffer Kardeşler imzalı dizi, 3 yılın ardından geri dönüyor. Dizinin 4. sezonundan poster yayınlandı ve çıkış tarihi açıklandı.

Dördüncü sezonun pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenmesiyle birlikte 4. sezonun yayınlanması gecikmişti. Dizi ekibi, Eylül 2020'de sete geri dönmüştü.  Matt ve Ross Duffer imzalı Stranger Things'in 4. sezon ilk kısmı 27 Mayıs'ta, ikinci kısmı ise 1 Temmuz'da yayınlanacak.

Üçüncü sezonda yaşanan gelişmeler sonrası Hawkins'ten ayrılan Byers ailesi, Eleven'ı yanlarına alacak. Netflix, 4. sezonun diğer sezonlardan daha uzun olacağı için iki kısımdan oluşacağını belirtti.

5. SEZONDA FİNAL YAPACAK

Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo ve Finn Wolfhard gibi isimlerin rol aldığı Stranger Things'in final yapacağı tarih de belli oldu. Netflix, dördüncü sezon yayın tarihini açıklamanın yanı sıra bilim kurgu dizisinin beşinci sezonunun son sezonu olacağını da açıkladı. Bir mektup yayınlayan platform, dizinin beşinci sezonda izleyiciye veda edeceği duyuruldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading