Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stranger Things 4. sezon çekimleri ağustos ayında tamamlanacak

Stranger Things 4. sezon çekimleri ağustos ayında tamamlanacak

Stranger Things dizisinin oyuncularından David Harbour, 4. sezon çekimlerinin yaz sonundan önce biteceğini söyledi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezonu Temmuz 2019'da yayınlanmıştı. Dizinin son sezonunun üzerinden neredeyse iki yıl geçti. Gelecek sezonun tam olarak ne zaman ekranlara geleceği henüz açıklanmadı ancak prodüksiyonu bitmek üzere gibi görünüyor.,

Movieweb'in haberine göre dizide Jim Hopper karakterini canlandıran David Harbour, geçtiğimiz günlerde Jimmy Kimmel'ın programına katıldı. Röportajda Stranger Things hakkında konuşan Harbour, çekimlerin Ağustos ayında bitmiş olacağını söyledi.

Harbour daha önce Netflix tarafından yayınlanan 4. sezona bakış videosunda yer almıştı. Görüntüler, Hopper'ın hayatta olduğunu ancak bir tür Rus hapishanesinde esir tutulduğunu ortaya çıkardı.

Dizinin yaratıcısı Duffer Kardeşler, 4. sezonun en büyük ve en korkunç sezon olacağını bildirmişti.

4. SEZON BU YIL YAYINLANABİLİR

4. sezonda Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Maya Hawke, Charlie Heaton gibi isimler ilk sezondaki rolleriyle geri dönecek. Kadroya yeni dahil olan Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Robert Englund, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Nikola Djuricko, Mason Dye ve Tom Wlaschiha gibi isimler ana kadroya eşlik edecek.

Stranger Things 4. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak ağustos ayında çekimlerin tamamlanmasıyla bu yılın sonlarına doğru ya da 2022 yılının başlarında ekranlara gelebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading