Yandex Metrica

Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekrana dönüyor! Partneri öyle bir isim oldu ki.. Yer yerinden oynayacak!

Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekrana dönüyor! Partneri öyle bir isim oldu ki.. Yer yerinden oynayacak!

Emanet dizisinde canlandırdığı Seher karakteriyle çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu, yeni sezonda Kızılcık Şerbeti isimli diziyle seyirci karşısına çıkacak. Güzel oyuncuya eşlik edecek isim de belli oldu.

Sinema / Dizi

05.03.2024, 16:30

Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmış, oyuncunun vedası uzun süre gündemden düşmemişti. Türkoğlu'nun yeni sezonda hangi yapımda rol alacağı merak konusu olmuştu. Oyuncu, Show TV'de ekrana gelecek olan Gold Film imzalı "Kızılcık Şerbeti" isimli dizide başrolü üstlenecek. 

Dizide güzel oyuncuya kimin eşlik edeceği merak ediliyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sıla Türkoğlu'nun partnerini yani Fatih karakterini Doğukan Güngör canlandıracak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

İki farklı uçtaki ailenin çocuklarının yaşadıkları aşkla başlayan büyük çatışmayı ve birbirlerini anlama sürecini anlatacak olan Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi başarılı isimler de yer alıyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading