Yandex Metrica

'Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi'nden yeni fragman!

'Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi'nden yeni fragman!

Marvel'ın yeni filmi 'Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi'nden ikinci fragman paylaşıldı. Film, eylül ayında sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

02.03.2024, 23:26

Marvel'ın ilk Asyalı süper kahramanı Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya hazırlanıyor. Shang-Chi And The Legend of The Ten Rings için aksiyon dolu yeni bir fragman yayınlandı.

Fragman, Wenwu'nun genç Shang-Chi'ye yüzükleri anlatmasıyla başlıyor ve "Eğer bir gün onların senin olmasını istiyorsan, bana onları taşıyacak kadar güçlü olduğunu göstermelisin." diyor.

Simu Liu, gizemli On Yüzük organizasyonunun ağına çekildiğinde geride bıraktığını düşündüğü geçmişle yüzleşmesi gereken Shang-Chi'yi canlandırıyor.

Film, ölümsüz bir büyücü olan babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi'nin hikayesini konu alıyor. Babası tarafından eğitilen Shang-chi, simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının güçlerini öğrenen Shang, güçlerini bu imparatorluğu yıkmak için kullanacaktır ve babasının düşmanıyla dost olacaktır.

Filmin kadrosu Awkwafina, Tony Leung, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu ve Ronny Chieng gibi isimlerden oluşuyor.

Shang-Chi, 3 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading