Yandex Metrica

Serkan Çayoğlu yoğun! Bomba gibi bir projeyle sete dönüyor, gerçek bir hikayeyi anlatacak

Serkan Çayoğlu yoğun! Bomba gibi bir projeyle sete dönüyor, gerçek bir hikayeyi anlatacak

Geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel oldukça yoğun çalışıyor. Çift, İtalya'da yapacakları düğün sonrası projelerine yoğunlaşacak. Çayoğlu'nun yeni film projesinin detayları da belli oldu.

Sinema / Dizi

11.02.2024, 11:17

Geçtiğimiz ay 7 yıllık sevgilisi Özge Gürel ile dünyaevine giren Serkan Çayoğlu, 13 Ağustos'ta İtalya'da yapacakları düğün için hazırlanıyor. Takvimi oldukça yoğun olan çiftten Çayoğlu, "Ahh Belinda" filminin çekimlerini yakın zamanda tamamlamıştı. Oyuncunun düğünden hemen sonra çekeceği film de belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni sezon için dizi görüşmeleri de yapan Çayoğlu'nun rol alacağı filmle ilgili detaylar belli oldu. Çayoğlu, "Oregon" isimli filmin başrolünü üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda Kerem Ayan oturacak.

YAŞANMIŞ BİR HİKAYEYİ KONU ALIYOR

Oregon, 1980'li yıllarda geçecek ve Bodrum'da takı işi yapan Hakan ile Gaye'nin kendilerine emanet edilen Oregon isimli kaseti İstanbul'da sahibine teslim etmek için yola çıkmasının ardından yaşananları anlatacak. Film, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor.

Serkan Çayoğlu filmde Hakan isimli genci canlandırırken, başrolde ona Aslı İnandık eşlik edecek. Nejat İşler de Orçun karakteriyle konuk oyuncu olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading