Yandex Metrica

Ser verip sır vermemişti! Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk için Esra Bilgiç'e sürpriz teklif!

Ser verip sır vermemişti! Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk için Esra Bilgiç'e sürpriz teklif!

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:53

Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde Gülfem karakterini canlandıran Esra Bilgiç dizinin final yapmasının ardından yeni projeleri değerlendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bilgiç, yeni bir proje için görüşme yaptığını müjdelemişti.

Oyuncu, "Size detaylardan bahsetmek istiyorum ama henüz netleşen, kesinleşen bir durum olmadığı için konuşmam doğru olmaz. Netleşen bir durum olunca detayları da sizinle paylaşırız." demişti.

Birsen Altunaş'ın haberine göre, Netflix'te yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisi için Esra Bilgiç'e teklif götürüldü. Oyuncunun basın mensuplarına bahsettiği projenin Süslü Korkuluk olduğu tahmin ediliyor.

TV8'DEN NETFLİX'E GEÇMİŞTİ

Çağatay Ulusoy'un uzun süre sonra ekrana döneceği dizi için OGM Pictures TV8 ile anlaşmıştı. Ancak yapımcılar ve Acun Ilıcalı arasındaki anlaşmazlık nedeniyle dizi TV8'in yayın planından çıkarılmıştı. Onur Güvenatam yeni kanal arayışına başlamış, sonunda Netflix ile anlaştığı ortaya çıkmıştı.

Dizide Çağatay Ulusoy'a Alina Boz ve Olgun Şimşek eşlik edeceği Süslü Korkuluk'un ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading