Yandex Metrica

'Sen Ben Lenin' filminden ilk teaser!

'Sen Ben Lenin' filminden ilk teaser!

Dünya prömiyerini 43. Moskova Film Festivali'nde yapan Sen Ben Lenin filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Türkiye prömiyeri ise 40. Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

Tufan Taştan'ın ilk uzun metrajlı filmi Sen Ben Lenin'den ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Filmin senaryosunu Taştan, Barış Bıçakçı ile birlikte kaleme aldı. Başrolleri ise Barış Falay ve Saygın Soysal paylaşıyor.

Polisiye ve kara mizah türündeki 'Sen Ben Lenin', tek umudu turizm olan bir sahil kasabasını konu alıyor. Karadeniz'de bir kasabanın kıyısına, Lenin heykeli vurur. Meydana dikilen heykel, başbakanın katılımıyla yapılacak açılış töreninden hemen önce çalınır. Ankara'dan görevlendirilen iki polis, kasabaya gelerek Lenin heykelinin peşine düşer.

Filmin oyuncu kadrosunda Falay ve Soysal'a Nur Sürer, Melis Birkan, Serdar Orçin, Hasibe Eren, Binnur Kaya, Özgür Çevik, Şerif Erol, Serkan Keskin, Murat Kılıç, Barış Yıldız, Bige Önal, Sarp Akkaya ve Utku Çakar gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin müziklerinde Barış Diri'nin imzası bulunuyor. Ayrıca Seyyal Taner'in seslendirdiği Edip Cansever’in ‘Mendilimde Kan Sesleri’ şiirinin bestelenmiş versiyonu da filmde yer alıyor.

Dünya prömiyerini Moskova Film Festivali'nde yapan Sen Ben Lenin, Türkiye prömiyerini ise 1-13 Temmuz arasında düzenlenecek olan 40. İstanbul Film Festivali'nde yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading