Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seksenler final yapıyor, yerine TRT1'de bomba gibi bir dizi geliyor! Aile komedisi herkesin yüzünü güldürecek

Seksenler final yapıyor, yerine TRT1'de bomba gibi bir dizi geliyor! Aile komedisi herkesin yüzünü güldürecek

TRT1'in 10 sezondur ekrana gelen ve izleyicilerin gönlüne taht kuran Seksenler dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin bitişiyle TRT yeni bir diziyi izleyicilerle buluşturacak. Mükemmel Eşleşme isimli dizi aile komedisi olacak.

Sinema / Dizi

29.02.2024, 17:01

2012 tarihinde yayınlanmaya başlayan ve 10 sezondur devam eden Seksenler dizisinden üzen haber geldi. Birol Güven imzalı Seksenler dizisinin yakın zamanda ekrana veda edeceği öğrenildi. Ünlü senarist ve yapımcı Güven'in yeni dizisi için de hazırlıklara başladığı ortaya çıktı.

Seksenler dizisi sona eriyor ancak TRT, izleyiciler için yeni diziler hazırlıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT'de ekrana gelecek yeni dizinin ismi "Mükemmel Eşleşme." Dizinin yönetmenliğini Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk üstleniyor, senaryosunda ise yine Birol Güven'in imzası bulunacak. 

Kod adı "Görücü Usulü" olan aile komedisinin başrolünde Ahmet Kayakesen yer alacak. Haziran ayının sonunda sete çıkması beklenen dizide Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Volkan Severcan ve usta oyuncu Asuman Dabak rol alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading