Yandex Metrica

Scarlett Johansson'lı Black Widow'dan gişe rekoru!

Scarlett Johansson'lı Black Widow'dan gişe rekoru!

Marvel'ın uzun zamandır beklenen Black Widow, ilk haftasonunda güçlü bir hasılat elde ederek gişe rekoru kırdı.

Sinema / Dizi

29.03.2024, 18:38

Disney ve Marvel'ın uzun zamandır beklenen Black Widow filmi birkaç kez ertelemenin ardından nihayet vizyona girdi. Film, ilk haftasonunda 80 milyon dolarlık bir açılış hasılatı elde etti.

Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Natasha Romanoff'a odaklanan film, Marvel'ın sinemalarda ve Disney Plus'ta aynı anda yayınlanan ilk filmi oldu. Kullanıcılar, filmi 30 dolar karşılığında Disney Plus'ta izlenebiliyor.

Disney, Black Widow'un dünya çapında 60 milyon dolardan fazla gelir elde ettiğini kaydetti. Film, gösterime girdiği 46 uluslararası bölgede elde ettiği 78 milyon dolar ile birlikte küresel çapta 158 milyon dolar gibi etkileyici bir gişeye imza attı. Disney Plus rakamları da dahil edildiğinde 218 milyon dolara ulaşmış oldu.

Pandemi döneminde açılış rekoru kıran Hızlı ve Öfkeli 9 ise 10.9 milyon dolarla listemin ikinci sırasında yer aldı. Patron Bebek 2: Aile Şirketi ve The Forever Purge, yurt içi gişede üçüncü ve dördüncü oldu. Paramount'un 'Sessiz Bir Yer' devam filmi ise 3 milyon dolarla beşinci sıraya yerleşti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading