Yandex Metrica

Sadakatsiz final bölümünden ağızları açık bırakan fragman! Derin uçurumdan atlıyor, Volkan hapse mahkum oldu!

Sadakatsiz final bölümünden ağızları açık bırakan fragman! Derin uçurumdan atlıyor, Volkan hapse mahkum oldu!

Sadakatsiz dizisinin finali için geri sayım başladı. Final bölümünden yayınlanan fragmanda Derin'in akıl sağlığını kaybettiği ve atlamak için uçurumun kenarına geldiği görüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:17

BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, yayınlandığı ilk günden beri ekranlarda fırtınalar estirdi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı proje, yavaş yavaş finale hazırlanıyor.

Hikayesi tıkandığı için final kararı alınan dizi, 60. bölümüyle final yapacak. 25 Mayıs Çarşamba akşamı son kez ekrana gelecek olan diziden fragman yayınlandı. Final fragmanı izleyicilerde şok etkisi yarattı.

Volkan'ın kendisini değil Asya'yı sevdiğini öğrendikten sonra kafayı yiyen Derin, atlamak için uçurumun kenarın geliyor. Asya, Derin'i vazgeçirmeye çalışıyor ancak başarılı olup olmadığı bilinmiyor. 

Volkan'ın ise "Asya benim buradan çıkmam lazım. Derin'in gelip ifade verip benim adımı temize çıkarması lazım." diyor. Asya ise "Volkan sana bir şey söylemeye geldim. Sen uzun süre buradan çıkamayabilirsin." cevabını veriyor.

Bu diyalogun ardından Derin'in finalde ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Sadakatsiz final bölümü, 25 Mayıs'ta Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading