Yandex Metrica

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzen haber! Çekimlere tekrar ara verildi

Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzen haber! Çekimlere tekrar ara verildi

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı, yakın zamanda final yapacağı açıklanan Sadakatsiz dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Dizi çekimlerine bir kez daha ara verildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:56

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz, geçtiğimiz aylarda koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolde olduğu dizi cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Diziye bir kez daha ara verildi.

Kanaldan yapılan açıklamada "Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…" ifadeleri yer aldı.

Verilen aranın daha önceden olduğu gibi koronavirüs vakası nedeniyle olduğu düşünüldü. Ancak Birsen Altuntaş'ın haberine göre, senarist Dilara Pamuk'un sağlık sorunları yaşaması nedeniyle yeni bölüm yetişmedi.

FİNAL İÇİN GERİ SAYIM

Geçtiğimiz günlerde dizinin başrollerinden Cindoruk, Magazinburada.net'e yaptığı açıklamada "Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı" demişti.

Sadakatsiz, 60. bölümüyle ekrana veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading